web statistics

REFLECTIEDAG VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017

SPECIAAL INTERVISIE WORKSHOP IN BAARN OP VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017

Welkom op ons speciale zomerworkshop. Onder leiding van de trainster en (gecertificeerd NIP) supervisor Cyrilla Dimitroff gaan we in een ochtend en middagsessie door een groot aantal belangrijke interventietechnieken en is er een open dialoog over ervaringen en leermomenten. In de ochtend staan de diverse interventietechnieken centraal. Voor de ervaren mediator en ook beginnende mediators ideaal om de paraatheid van deze technieken te vergroten bij eigen mediations. In de middag worden intervisietechnieken besproken waarmee u uw voordeel kunt doen bij eigen toekomstige intervisiebijeenkomsten. We reserveren hier een zaal voor in het theater De Speeldoos in Baarn. Gewoon even een mooie dag werken aan het scherpen van je zaag. Praktisch gelegen in het midden van Nederland.

DATA:
  • Vrijdag 8 september 2017 in Baarn 10.00 – 16.30 uur; (aanmelden)
  • Tarief: Euro 225,- plus 21% btw. Bijzonder aanbod: Inschrijven t/m 1 augustus al voor 145,- plus 21% btw
  • Of: Combinatie Reflectiedag plus 1 workshop 375,- plus 21% btw voor 1 augustus te reserveren.
  • Voor deze dag zullen we 6 PE punten Intervisie aanvragen bij MfN en is ook voor andere organisaties op te voeren middels certificaat.

 

 

Aanmeldformulier

Fields marked with an * are required

Annuleren is tot 3 weken voor aanvang kosteloos. Tot 1 week voor aanvang 50% van het tarief. Binnen 1 week voor aanvang bent u 100% van het tarief verschuldigd (U kunt wel een vervanging laten deelnemen indien gewenst of deelnemen aan de eerstvolgende training indien van toepassing waarbij u het reeds betaalde bedrag voor 50% in mindering kunt brengen). Eventuele verleende kortingen vervallen bij het overschrijden van de betalingstermijn. Standaard betalingstermijn is betalen voor aanvang van de training. Uw inschrijving is definitief na onze bevestiging.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *