Menu Sluiten

Aanmelden | Deelnemen

INTERVISIE AANMELDEN | DEELNEMEN

 

In 2022 en 2023 faciliteert Het Mediation Genootschap weer een aantal live en online intervisie-bijeenkomsten voor mediators, advocaten en juristen.

Centraal staat Mediation, het bespreken van interventie-technieken die bijdragen aan een goed verloop van de mediation in het algemeen, en het delen van ervaringen en leermomenten. Onder leiding van de trainster en (gecertificeerd NIP) supervisor Cyrilla Dimitroff is er een open dialoog over ervaringen en leermomenten. Cyrilla is een zeer ervaren en veelgevraagd trainster en weet als geen ander de intervisie-bijeenkomsten telkens weer tot een boeiende ervaring voor de deelnemers te maken. Veelvuldig ontstaan in deze bijeenkomsten vruchtbare samenwerkingen en eigen intervisiegroepen. Maar iedereen is natuurlijk ook welkom op ons jaarlijks terugkerende bijeenkomsten. Nu ook online waarbij we wel starten met een live bijeenkomst om de verbinding tussen de deelnemers goed te kunnen laten ontstaan.

Komt u ook eens deelnemen? 

Voor de ervaren mediator en ook beginnende mediators ideaal om de paraatheid van deze technieken te vergroten bij eigen mediations. Gewoon even werken aan het scherpen van je zaag. Praktisch gelegen in het midden van Nederland of online.

 

Voor de bijeenkomsten zullen we de uren Intervisie registreren bij MfN en ontvangt u voor andere organisaties een certificaat voor deelname aan een intervisieworkshop onder leiding van een erkende supervisor.

 

Aanmelden Activiteit | Workshop | Training | Online Aanbod
First
Last
Mediation Intervisie Workshops 2022:
Mediation Intervisie Workshops 2023:
Mediation Intervisie Online met Startsessie Live in Hotel Van der valk De Witte Bergen Laren | A1
Annuleringsvoorwaarden
Na ontvangst van de bevestiging van uw deelname met de factuur van de bijeenkomst kunt u tot vier weken voorafgaand aan de bijeenkomst annuleren. Nadien is helaas volledige vergoeding verschuldigd. U kunt wel indien gewenst een vervangende deelnemer aanmelden of bij een volgende activiteit 50 procent korting verkrijgen.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Enige weken voor aanvang van de workshop of training ontvangt u van ons de factuur. Indien uw organisatie een bepaalde inkoopprocedure kent gelieve ons dit te laten weten in de toevoeging van het aanmeldingsformulier – wij zullen dit dan opvolgen.

LOCATIE:

Hotel Hilversum – De Witte Bergen

Rijksweg 2
3755 MV
Eemnes (Laren)