Menu Sluiten

Workshop WordPress site zelf maken en beheren

Zelf je wordpress site opzetten en leren beheren in 1 dag!

Je wilt een interactieve WordPress site hebben voor je eigen praktijk of onderneming en dit graag zelf onderhouden en beheren? Dit is een workshop speciaal bedoeld om je op weg te helpen een mooie basis WordPress site op te zetten waarmee je vervolgens je online aanwezigheid zelf kunt beheren en vergroten.

In een kleine groep van maximaal 4/5 deelnemers lopen we stap voor stap door het proces heen hoe je een WordPress site kunt inrichten en onderhouden. Om de workshop vlot te laten verlopen ontvang je vooraf enig huiswerk zoals enige basiscontent waar je direct mee aan de slag kunt. Verder reiken we je een stappenplan aan om vooraf al een wordpress-site bij je provider klaar te zetten. Heb je hier hulp bij nodig, geen probleem, dan lukt dat vast op deze dag, daar is de workshop juist voor!

Aanmelden? Klik hier  (Euro 145,- plus 21% btw!)
Neemt u iemand mee om samen aan 1 website te werken? Dat mag voor Euro 75,-. <<Stuur hiervoor een mailtje! contact@mediationgenootschap.nl>>. 

In het ochtendprogramma behandelen we:

 • - Uitleg techniek achter wordpress – de voorkant en de achterkant van de website;
 • - Opstarten eigen wordpress domein op basis van vooraf ontvangen instructies;
 • - Voorbereidend op deze workshop heb je al een basiscontent gecreëerd om de site snel te kunnen inrichten;
 • - Je kiest een sjabloon waarmee je website zijn basisvorm gaat krijgen;
 • - Vervolgens lopen we door een aantal Plug-ins en Widgets (geautomatiseerde functies e.d.)  die je mogelijk zou willen inzetten in de afhandeling van een aantal gewenste functies binnen je website zoals maillist opbouw en het automatisch doorplaatsen van geplaatste blogs naar facebook, twitter en google plus; En ook praktische tips om handig je site te kunnen beheren en naar tevredenheid te kunnen onderhouden.

In het middagprogramma behandelen we:

 • - Het inrichten van je website met een aantal basispagina’s en enige layout toevoegingen zoals wellicht een logo of enige plaatjes of foto’s;
 • - Menu structuur aanbrengen;
 • - Producten en diensten toevoegen en omschrijvingen plaatsen;
 • - Eventueel een downloadlink voor gratis content met reactieformulier/opbouw maillist;
 • - Optie voor toevoegen van een kleine webwinkel met een paar producten/diensten die direct kunnen worden gedownload of worden verkocht met nazending;

Let op: U dient zelf  Notebook/laptop mee te nemen (geen Tablet maar volwaardige pc op windows of mac)

 

 

Data WordPress Site Bouwen Workshops:

 • Vrijdag 14 april 2017 - Euro 145,- of ; 
 • Zaterdag 15 april 2017 - Euro 145,-.

Aanmelden? Klik hier

Tijden:

Aanvang: 09.30 uur tot rond 16.00 uur. Lunch wordt geregeld.

Locatie van de Online Marketing Workshops:

In Flexcentraal, Jan Steenlaan 5 in Bilthoven, vlakbij NS station Bilthoven en met gratis parkeren, makkelijk bereikbaar centraal in Nederland.

flexcentraal1

Aanmelden? Klik hier

Door wie?

Deze workshop wordt verzorgd door Edwin Middelkoop van Het Mediation Genootschap. Al ruim 15 jaar actief op internet met online marketing en websites in eigen beheer ontwikkelen bij het organiseren van netwerkactiviteiten en faciliteren van trainingen en workshops. Al deze ervaringen en opgedane kennis maken we nu eenvoudig en laagdrempelig toegankelijk in de serie workshops m.b.t. Online Marketing voor onze doelgroep, juist ook vanwege de affiniteit met het werk van mediators, juristen, advocaten en coaches. Inmiddels hebben we via deze workshop al heel wat mediators op weg geholpen met een in eigen beheer opgezette WordPress site.

edwingoogle