Menu Sluiten

Vrijdag 2 oktober in Utrecht : Workshop Communicatie, Stem, Beweging en Zelf De basishouding van mediators (9 PE MfN cat 2)

Vrijdag 2 oktober 2015 in Utrecht:

Workshop Communicatie, Stem, Beweging en Zelf De basishouding van mediators
(9 PE MfN cat 2) door trainer/regisseur Jan Boesten

Een mediator kan optimaal functioneren als hij de rust kan vinden om bij zichzelf te komen en om van daaruit neutraal aanwezig te zijn voor de ander. Je –authentieke zelf- is gehuisvest in je lichaam. De mate waarin je toegang en bewustzijn hebt tot je eigen lichaam is bepalend voor hoe open en bewust jij kunt omgaan met alle prikkels die van buiten komen. Dat bewustzijn stelt je in staat informatie van buiten toe te laten en er adequaat op te reageren, maar ook datgene te erkennen en te filteren waar je last van hebt of wat niet voedend voor je is. Hiermee experimenteren helpt je om evenwicht te vinden tussen je kracht en je ontvankelijkheid, een evenwicht tussen naar buiten treden en gehoor geven aan je behoefte aan stilte en rust. Vanuit dit evenwicht kun je opereren als mediator.

In een vol dagprogramma (09.00 – 19.30 uur!!) gaan we deze uitdaging aan. Training wordt verzorgd door dhr. Jan Boesten, trainer, adviseur, therapeut, coach. Oorspronkelijk acteur/regisseur. Combineert in zijn werk, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en creativiteit.

Vrijdag 2 okt 2015 – 1-daagse training – MfN 9 PE Cat 2 (09.00 uur tot 19.30 uur)
Euro 185,- plus 21% btw deelname-kosten.
Locatie: Utrecht – Centrum (Zaal in Taichicentrum, wordt op basis van groepsgrootte definitief bepaald). Lees meer klik voor informatie Aanmelden? Via contactformulier

 

Geef een reactie