Menu Sluiten

Interventietechnieken III: Psychologische vaardigheden voor mediators, juristen en advocaten

 

Eèndaagse training voor mediators (of twee avonden)

Een dagprogramma of verdeeld over twee avonden. Onze trainster (NIP Register Psycholoog) neemt u mee door een aantal basisvaardigheden die uitermate van pas komen bij het omgaan met mensen die midden in een conflict zitten, patronen tussen mensen, opstellingen, herkennen van gedrag en toepasbare interventies, voorkomen van escalatie, laat u verder verrassen door deze uitstekende trainster met jarenlange ervaring . Theoretische achtergronden, oefening met casuïstiek.
 
 
 
Programma (09.30 - 16.30 uur) of bij avond (18.30 - 22.00 uur):

Locatie: Bilthoven Flexcentraal - regio Utrecht (afhankelijk van groepsgrootte wordt locatie gekozen).

Data: zie agenda in het menu.
 
 
pSYCHVAARDIGH1Onderwerpen uit het programma:
 
Na deze dag ben je je meer bewust van je eigen basishouding en het effect van je vragenstijl op een goede uitkomst van mediation. Programma vol voorbeelden en oefening met casuïstiek. Het programma is in december 2015 al met succes aangeboden. Voor deze nieuwe trainingsreeks is accreditatie aangevraagd (6 PE MfN 1a, ook voor andere registers leveren wij een certificaat).  
 
De training wordt verzorgd door:   Mw. Drs. Cyrilla Dimitroff is psycholoog, erkend NIP supervisor en een vakkundig trainster met vele jaren van ervaring in het verzorgen van trainingen zowel nationaal als internationaal voor gerenommeerde organisaties. Ze heeft zelf een actieve coachingspraktijk (www.dimitroff.nl) en verzorgt adviestrajecten voor het bedrijfsleven.
 

Tarief: Eendaagse versie €275,- plus 21% btw.  (aanbieding: twee trainingen voor 425,- plus 21% btw) Inschrijven of vragen? Contact

 
[bws_pdfprint display="pdf,print"]
 
IMG_0063
 
Drs. Cyrilla Dimitroff
NIP Register Psycholoog en Trainer/Coach/Supervisor
 
Organisatie van de training is in handen van Het Mediation Genootschap