Menu Sluiten

In AMSTEL HOTEL AMSTERDAM: Training Psychologische vaardigheden voor mediators, juristen en advocaten (Interventietechnieken III)

 

Luxe verzorgde training in een mooie locatie: Het AMSTEL HOTEL in Amsterdam

Datum:  INSCHRIJVING GESLOTEN - INTERESSE VOOR VOLGEND JAAR? STUUR ONS BERICHT DAN PLAATSEN WIJ U OP DE LIJST

amstelhotelOnze trainster (NIP Register Psycholoog) neemt u mee door een aantal basisvaardigheden die uitermate van pas komen bij het omgaan met mensen die midden in een conflict zitten, patronen tussen mensen, opstellingen, herkennen van gedrag en toepasbare interventies, voorkomen van escalatie, laat u verder verrassen door deze uitstekende trainster met jarenlange ervaring . Theoretische achtergronden, oefening met casuïstiek.
 
Voor deze training hebben we een unieke locatie gepland, het Amstel Hotel in Amsterdam. Op basis van het aantal deelnemers zal een mooie ruimte worden besproken en maken we er een bijzondere workshop van. Tijdens de training genieten we van al het goede dat het Amstel Hotel te bieden heeft waaronder een heerlijk koffie arrangement en een goed verzorgde lunch.
 
Wilt u deelnemen? Vanwege het bijzondere karakter van deze training kunt u zich voor-inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen (tot 1 maand voorafgaande aan de trainingsdatum) zal deze training definitief worden geboekt bij de locatie, waarna u de bevestiging en de factuur voor deelname zult ontvangen. 
 
Ons aanbod: een dag training ( 1 december 2016) op deze prachtige locatie met heerlijke lunch en een toptraining voor samen Euro 425,- plus 21% btw. En 6 PE punten MfN Cat 1a plus certificaat waarmee u ook bij andere registers uw PE-punten kunt laten opnemen. Parkeren op eigen kosten. Goed bereikbaar per openbaar vervoer.
 
amstelhotelplan
 
 
Programma (09.30 - 17.00 uur) 

Locatie: AMSTEL HOTEL in Amsterdam, vanwege de bijzondere locatie is deze training niet te combineren met onze aanbiedingen.

 
 
pSYCHVAARDIGH1Onderwerpen uit het programma:
 
Na deze dag ben je je meer bewust van je eigen basishouding en het effect van je vragenstijl op een goede uitkomst van mediation. Programma vol voorbeelden en oefening met casuïstiek. Het programma is in december 2015 al met succes aangeboden. Voor deze nieuwe trainingsreeks is accreditatie aangevraagd (6 PE MfN 1a, ook voor andere registers leveren wij een certificaat).  
 
De training wordt verzorgd door:   Mw. Drs. Cyrilla Dimitroff is psycholoog, erkend NIP supervisor en een vakkundig trainster met vele jaren van ervaring in het verzorgen van trainingen zowel nationaal als internationaal voor gerenommeerde organisaties. Ze heeft zelf een actieve coachingspraktijk (www.dimitroff.nl) en verzorgt adviestrajecten voor het bedrijfsleven.
 

Tarief: Eendaagse versie €425,- plus 21% btw.  Inschrijven of vragen? Contact  Vanwege de bijzondere locatie is deze training niet te combineren met onze aanbiedingen.

 
IMG_0063
 
Drs. Cyrilla Dimitroff
NIP Register Psycholoog en Trainer/Coach/Supervisor
 
Organisatie van de training is in handen van Het Mediation Genootschap.
Voorbehouden: De organisatie van deze training wordt pas definitief gemaakt na voldoende aanmeldingen. Afspraken met de gekozen locatie worden ook pas door ons definitief gemaakt nadat wij voldoende zekerheid hebben gekregen over doorgang van dit event. Mocht op de datum daardoor de locatie geen faciliteiten meer hebben behouden wij ons het recht voor om een andere datum of vergelijkbare locatie aan de deelnemers aan te bieden.
 
Heeft u vragen over dit bijzonder aanbod?
Mail ons op contact at mediationgenootschap t.a.v dhr. E. Middelkoop, MBA.